#دانستنی_های_دهق
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
#دانستنی_های_دهق
نوشته شده در یک شنبه 21 آبان 1396
بازدید : 109
نویسنده : رضا نظری

#دانستنی_های_دهق

غذاهای محلی شهر دهق چیست ؟

#کال_جوش :

((کال)) به معنای نارس ، خام و نپخته است . در این نوع غذا ، کال به معنای این است که غذا نیاز به جوشیدن زیاد ندارد . کال جوش یکی از غذاهای سنتی است . برای تهیه آن مقداری کشک (لازم به ذکر است که کشک های قدیم خشک بوده است )را در ظرفی قرار داده و آن را می پختند . پس از سردشدن  آن را می ساییدند . به کشک یاییده شده مقداری آب اضافه می کردند و داخل آن پیاز سرخ شده ، زرد چوبه و نعناع (یا سبزی معطر) می ریختند .ظرف حاوی ترکیب مورد نظر را روی شعله ی آتش قرار می دادند تا داغ شود (البته نه تا آن اندازه که زیاد بجوشد)

 منبع : کتاب گذری بر دیار هنر و قلم دِهَق




:: موضوعات مرتبط: دانستنی های شهر دهق , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: