|
|
نوشته شده در یک شنبه 21 آبان 1396
بازدید : 109
نویسنده : رضا نظری
|
|
#دانستنی_های_دهق
غذاهای محلی شهر دهق چیست ؟
#کال_جوش :
((کال)) به معنای نارس ، خام و نپخته است . در این نوع غذا ، کال به معنای این است که غذا نیاز به جوشیدن زیاد ندارد . کال جوش یکی از غذاهای سنتی است . برای تهیه آن مقداری کشک (لازم به ذکر است که کشک های قدیم خشک بوده است )را در ظرفی قرار داده و آن را می پختند . پس از سردشدن آن را می ساییدند . به کشک یاییده شده مقداری آب اضافه می کردند و داخل آن پیاز سرخ شده ، زرد چوبه و نعناع (یا سبزی معطر) می ریختند .ظرف حاوی ترکیب مورد نظر را روی شعله ی آتش قرار می دادند تا داغ شود (البته نه تا آن اندازه که زیاد بجوشد)
منبع : کتاب گذری بر دیار هنر و قلم دِهَق
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی های شهر دهق ,
,
|
|
|