#دانستنی_های_دهق
غذاهای محلی شهردهق چیست ؟
#نوشیری :
⚜️ نوشیری یکی دیگر از غذاهای محلی شهر دهق است که طرز تهیه آن به صورت زیر است :
شیر گاو را پس از دوشیدن (در غروب آفتاب)در ماهی تابه ی بزرگی می ریختند و تا صبح روز بعد به آن دست نمی زدند .خامه ی شیر به دلیل سبک بودن ، روی شیر جمع می شد . سپس نان را روی شیر می انداختند تا خامه ی شیر به آن بچسبد . به این نان ((نوشیری))گفته می شود که به عنوان صبحانه آن را میل می کردند .
منبع : کتاب گذری بر دیار هنر و قلم دِهَق